Pintelierke
Tapas-Brasserie & Zalencentrum

(H)eerlijk geneete van de lekkerste TAPAS oet de keuke van Preuverie Pintelierke:

Met veel plezier presenteren wij u in onze brasserie een smakelijk TAPAS concept waarbij eten, drinken en genieten centraal staan. Met de lekkerste proeverijtjes bieden wij een breed georiënteerde menukaart met een vijftigtal heerlijkheden welke u gedurende de avond doorlopend kunt bestellen van de kaart. Ook onbeperkt genieten behoort bij ons tot de mogelijkheden. Een bezoek aan Preuverie Pintelierke betekent smaakbeleven, naast de heerlijke gerechten bieden wij een breed scala speciaalbieren, lekkere wijnen en fantastische koffievariaties.

Heeft u tijd? Kom dan snel een keertje (terug) om samen met ons te genieten van een heerlijk avondje uit.

Hartelijke groeten namens het hele team van TAPAS-Preuverie Pintelierke Stein.Euver os

Tapas-Preuverie Pintelierke, een gezellig etablissement dat in haar hoedanigheid sinds 2011 gesitueerd is aan de rand van Steiner Bos. Na een grondige verbouwing in het voorjaar van 2018 is het tapasconcept tot leven gekomen waarbij Eten, Drinken & Genieten centraal staan. Onze chef heeft voor een kaart met smaak gekozen die per seizoen wisselt. Op onze kaart staan circa 50 gerechten waarbij wij onze gasten gedurende de avond willen laten genieten van een uitdagende, maar bekende beleving in proeven.

Concepten

‘Onbeperkt genieten' kan bij Pintelierke voor €25.95 p.p. á la carte waarbij u iedere ronde 2 gerechtjes besteld uit de kaart met een maximum van 4 verschillende gerechtjes per bestelronde tot de chef de keuken sluit rond 22.00 uur. Daarnaast kunt u lekker genieten van onze chef’s specials in één 4 gangen, 10 gerechten verrassingsmenu voor €19.95 p.p. maar een heerlijke goedgevulde tapasplank voor 2 personen voor €34.95 per twee behoort ook tot één van de mogelijkheden.

Aete

Voor de vlees – en viseter, maar zeker ook voor de groentefan hebben wij een mooie Tapaskaart samengesteld waarbij er geen onderscheid in voor -, hoofd – en nagerechten is gemaakt. Alle gerechtjes kunnen afzonderlijk worden besteld maar wij verrassen u ook graag met door ons samengesteld chef’s special.

Wij willen u niet te veel over de inhoud van ons concept verklappen, maar hopen dat u dit zelf komt ontdekken tijdens een avondje uit in TAPAS-Preuverie Pintelierke Stein.


Drènke

Bij lekker eten hoort een goede wijn! Daarom stellen wij naast onze huiswijnen een aantal Franse bekenden aan u voor. Informeer naar een passende wijn bij uw gerecht. Op de tap staan bij ons doorlopend acht speciaalbieren van het vat. Om kennis te maken met deze heerlijkheden, zijn een ‘Rundje van de tap’ of een ‘High Beer’ echte aanraders. Een krachtige koffieboon van Simon Lévelt die zorg draagt voor pure smaak en beleving wanneer u ‘gewoon’ een speciaal kopje koffie drinkt bij TAPAS-Preuverie ‘t Pintelierke.

Geneete

Wandelen in het Steinerbos, of een route door het mooie Heidekamppark? Vertrek na een heerlijk soepje en kom terug voor een smakelijke avondmaaltijd.

Komt u met collega’s aansluitend na uw werk? Dan bent u op donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur welkom om van onze heerlijkheden te genieten. Uiteraard kan één en ander ook worden aangeboden in arrangementsvorm.

De chef voor u zelf? Op zaterdag, maandag, dinsdag of woensdag koken wij met plezier voor uw gezelschap vanaf 15 personen. Een feestje in de ambiance van onze Preuverie is natuurlijk ook bespreekbaar.

Rezerveere bie Pintelierke
Geopend op donderdag, vrijdag en zondag vanaf 17.00 uur.
Op 2de Paasdag vanaf 11.30 serveren wij een Paasbrunch in een 4 gangen verrasingsmenu. 1ste Paasdag, 12 april zijn wij gesloten.