-Pintelierke-
Tapas-Brasserie & Zalencentrum

(H)eerlijk geneete van de lekkerste TAPAS oet de keuke van Preuverie Pintelierke:

Met veel plezier presenteren wij u in onze brasserie een smakelijk 'kleine gerechten' concept waarbij eten, drinken en genieten centraal staan. Met de lekkerste alledaagse proeverijtjes bieden wij een breed georiënteerde (digitale)menukaart met een vijftigtal heerlijkheden welke u gedurende de avond doorlopend kunt bestellen van de (digitale)kaart. Onbeperkt genieten behoort bij ons tot de favorieten, een bezoek aan Preuverie Pintelierke betekent smaakbeleven! Naast de heerlijke gerechten bieden wij een breed scala speciaalbieren, lekkere wijnen en fantastische koffievariaties.

Heeft u tijd? Kom dan snel een keertje (terug) om samen met ons te genieten van een heerlijk avondje uit, zonder tijdslimiet.

Hartelijke groeten namens het hele team van TAPAS-Preuverie Pintelierke Stein.

Aete

Voor de vlees – en viseter, maar zeker ook voor de groentefan hebben wij een mooie kaart samengesteld waarbij er geen onderscheid in voor -, hoofd – en nagerechten is gemaakt. Alle gerechtjes kunnen afzonderlijk worden besteld maar wij verrassen u ook graag met door ons samengesteld chef’s special.

Wij willen u niet te veel over de inhoud van ons concept verklappen, maar hopen dat u dit zelf komt ontdekken tijdens een avondje uit in TAPAS-Preuverie Pintelierke Stein.


Impressie van onze (nieuwe) gerechten in beeld.


Drénke

Bij lekker eten hoort een goede wijn! Daarom stellen wij naast onze huiswijnen een aantal Franse bekenden aan u voor. Informeer naar een passende wijn bij uw gerecht. Op de tap staan bij ons doorlopend acht speciaalbieren van het vat. Om kennis te maken met deze heerlijkheden, zijn een ‘Rundje van de tap’ of een ‘High Beer’ echte aanraders. Een krachtige koffieboon van Simon Lévelt die zorg draagt voor pure smaak en beleving wanneer u ‘gewoon’ een speciaal kopje koffie drinkt bij TAPAS-Preuverie ‘t Pintelierke.

Maatschappelijk geneete

Wandelen in het Steinerbos, of een route door het mooie Heidekamppark? Vertrek na enkele heerlijke voor en/of tussengerechtjes en kom terug voor een smakelijke voortzetting van het 'onbeperkt geneete'.

Komt u met collega’s aansluitend na uw werk? Dan bent u op donderdag en vrijdag vanaf *16.00 uur welkom om van onze heerlijkheden te genieten. Uiteraard kan één en ander ook worden aangeboden in arrangementsvorm.


Wij staan met onze zaak letterlijk en figuurlijk midden in de maatschappij, daar zijn we trots op! Gasten brengen een bezoekje aan ons vanuit de wijde omgeving, maar wellicht nog veel belangrijker in deze is het feit dat wij onze buren uit de directe omgeving steeds vaker mogen begroeten voor een avondje ontspannend genieten bij Pintelierke. Waar voorheen de doelstelling lag bij het verenigingsleven, is de kern vandaag de dag breder geworden naar een groot draagvlak voor het sociaal delen van sfeer en gezelligheid in de wijk en ver daar buiten.


Digitale menukaart

Sinds 1 juni werken wij met een digitale menukaart waarvoor je op iedere tafel een QR code aantreft. Door de website www.butlaroo.app te bezoeken, opent u onze kaart alwaar u dranken en gerechten kunt bestellen. Heeft u geen telefoon? Dan lenen wij u graag een exemplaar van ons, een papieren variant is momenteel daarom ook niet beschikbaar.

Wie 't wirkt;

-Onbeperkt genieten-
Bestel bij 'Eten' voor het aantal gasten aan tafel 'Onbeperkt genieten' en het feest kan beginnen! Iedere ronde 2 gerechtjes per persoon, maximaal 4 verschillende gerechtjes per bestelronde. Frietjes kunnen iedere keer worden bijbesteld in de categorie 'Bijgerechten'

Donderdag €27,95 || Weekend €29,95 p.p. || Kids <12 €17,95
Exclusief drank


-Verrassingsmenu-
Een verrassingsmenu kan natuurlijk ook.. U besteld dan bij 'Eten' voor het aantal gasten aan tafel 'Verrassingsmenu' waarna u na iedere gang in de zelfde categorie eten uw volgende ronde voor het aantal gasten aan tafel kunt doorsturen. We serveren in dit geval ca 10 kleine gerechtjes in 4 gangen.

€ 25,95 p.p. Exclusief drank

Middels onze app bestellen jullie makkelijk en snel lekkere gerechtjes en/of heerlijke drankjes. Selecteer je drankjes en/of gerechtjes door ze toe te voegen en ga vervolgens akkoord met de voorwaarden om de bestelling te plaatsen.

Vragen kunnen jullie altijd aan onze gastheer stellen door op 'Roop de ober' te klikken, we helpen jullie graag verder. Veel plezier gewenst!

*Plaatjes in het menu zijn puur indicatief

Os leuke team

Ons keukenteam bestaat uit onze chefs Graydon & Ellen, keukenhulp Cas, Indira, Senna of Anique, onze enthousiaste 'plankeluipers' Yarno, Milan en Jens en het handige afwasteam dat gedreven wordt door Bas, Maurits, Amine, Ruben, Emma of Ivy. Daarnaast worden onze gasten door het sterke bar-team en dan met name door Twan, Collin, Jarno, Justin of Sam van lekkere drankjes voorzien in één van de vier knusse brasserie gedeeltes welke op de begane grond en in het souterrain gesitueerd zijn. Er is voldoende parkeergelegenheid en in de zomermaanden staan wij graag voor u klaar op ons zonnige terras.


Xaviera verzorgt achter de schermen alle administratieve en planningtechnische zaken. Tom is uw gastheer, naast eigenaar en oprichter is hij verantwoordelijk voor alle andere zaken binnen onze zaak waar wij u samen met ons allen heel graag ontvangen.