Pintelierke
Tapas-Brasserie & Zalencentrum

(H)eerlijk geneete van de lekkerste TAPAS oet de keuke van Preuverie Pintelierke:

Met veel plezier presenteren wij u in onze brasserie een smakelijk 'kleine gerechten' concept waarbij eten, drinken en genieten centraal staan. Met de lekkerste alledaagse proeverijtjes bieden wij een breed georiënteerde menukaart met een vijftigtal heerlijkheden welke u gedurende de avond doorlopend kunt bestellen van de kaart. Ook onbeperkt genieten behoort bij ons tot de mogelijkheden. Een bezoek aan Preuverie Pintelierke betekent smaakbeleven, naast de heerlijke gerechten bieden wij een breed scala speciaalbieren, lekkere wijnen en fantastische koffievariaties.

Heeft u tijd? Kom dan snel een keertje (terug) om samen met ons te genieten van een heerlijk avondje uit.

Hartelijke groeten namens het hele team van TAPAS-Preuverie Pintelierke Stein.

Concepten

‘Onbeperkt genieten' kan bij Pintelierke voor €27.95 p.p. á la carte waarbij u iedere ronde 2 gerechtjes besteld uit de kaart, dit met een maximum van 4 verschillende gerechtjes per bestelronde tot de chef de keuken sluit rond 22.00 uur.

Daarnaast kunt u lekker genieten van onze chef’s specials in één 4 gangen, 10 gerechten verrassingsmenu voor €22.95 p.p.

Een heerlijke goedgevulde *tapasplank voor 2 personen voor €38.95 per twee behoort ook tot één van de mogelijkheden.

*Bij deze laatste variant dienen wij er wel bij te vermelden dat wanneer het heel druk is, wij adviseren voor één van de eerste twee concepten te kiezen.

Euver os

Ons keukenteam bestaat uit 2 koks, één keukenhulp en een afwasser. Daarnaast worden onze gasten door het 2 man sterke bar-team welkom geheten in één van de twee knusse brasserie gedeeltes welke op de begane grond en in het souterrain gesitueerd zijn. Er is voldoende parkeergelegenheid en in de zomermaanden staan wij graag voor u klaar op ons zonnige terras.

Chef Graydon is parttime actief in de entertainmentbranche, voor animatie & springkussens bent u bij hem aan het juiste adres. Ellen, onze tweede chef studeert naast haar werk in onze preuverie voedingswetenschappen, een ideale combinatie dus.
Naast hun studies versterken onze toppers Indira, Bas, Max, Collin, Levi, Eline en Cas ons team op de voor en achtergrond op volle kracht. Xaviera verzorgt achter de schermen alle administratieve en planningtechnische zaken. Tom is uw gastheer, naast eigenaar en oprichter is hij verantwoordelijk voor alle andere zaken binnen ons bedrijf waar wij u samen met ons allen heel graag ontvangen.


Aete

Voor de vlees – en viseter, maar zeker ook voor de groentefan hebben wij een mooie kaart samengesteld waarbij er geen onderscheid in voor -, hoofd – en nagerechten is gemaakt. Alle gerechtjes kunnen afzonderlijk worden besteld maar wij verrassen u ook graag met door ons samengesteld chef’s special.

Wij willen u niet te veel over de inhoud van ons concept verklappen, maar hopen dat u dit zelf komt ontdekken tijdens een avondje uit in TAPAS-Preuverie Pintelierke Stein.


Drènke

Bij lekker eten hoort een goede wijn! Daarom stellen wij naast onze huiswijnen een aantal Franse bekenden aan u voor. Informeer naar een passende wijn bij uw gerecht. Op de tap staan bij ons doorlopend acht speciaalbieren van het vat. Om kennis te maken met deze heerlijkheden, zijn een ‘Rundje van de tap’ of een ‘High Beer’ echte aanraders. Een krachtige koffieboon van Simon Lévelt die zorg draagt voor pure smaak en beleving wanneer u ‘gewoon’ een speciaal kopje koffie drinkt bij TAPAS-Preuverie ‘t Pintelierke.

Geneete

Wandelen in het Steinerbos, of een route door het mooie Heidekamppark? Vertrek na een heerlijk soepje en kom terug voor een smakelijke avondmaaltijd.

Komt u met collega’s aansluitend na uw werk? Dan bent u op donderdag en vrijdag vanaf *16.00 uur welkom om van onze heerlijkheden te genieten. Uiteraard kan één en ander ook worden aangeboden in arrangementsvorm.

De chef voor u zelf? Op maandag, dinsdag of woensdag koken wij met plezier voor uw gezelschap vanaf 15 personen. Een feestje in de ambiance van onze Preuverie of een van de aansluitende zalen is natuurlijk ook bespreekbaar.

*Graag even reserveren vooraf

Ug polsbendje es waardebon

Heeft u polsbandjes voor het Frühlingsfest mit Spitze op 11 april? Dan kunt u deze alszijnde tegoedbon inleveren tijdens een avondje uit bij Tapas-Preuverie Pintelierke zodra wij weer geopend zijn. Een polsbandje vertegenwoordigt een waarde van €10,00 en zal worden verrekend met uw rekening.

Gaer wille veer ug danke veur 't métdénke hie-in, de luuj die aangegaeve höbbe de aansjafpries van 't bendje te laote zitte, zeen veer ontzettend erkentelijk veur ug gulle zjeste!

Gasten die de polsbandjes graag willen retourneren, kunnen deze zodra wij weer geopend zijn inleveren in de Preuverie tegen contanten. U dient dit wel even kenbaar te maken door voor 1 mei een mailtje te sturen naar info@tommiegroep.nl